Brunet Forum Forum Index

Brunet Forum

Brunet Forum

PortalPortal  blogBlog  AlbumAlbum  UsergroupsUsergroups  MemberlistMemberlist  GBGuestbook  User PanelUser Panel  RegisterRegister 
 FlashChatFlashChat  FAQFAQ  SearchSearch  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages  StatisticsStatistics  LinksLinks  Log inLog in 
 CalendarCalendar  DownloadsDownloads  Comments to your karmaComments to your karma  ToplistToplist  Recent topicsRecent topics  Voting forumVoting forum

A. flow-sampler-map flow1mode random one-out-of 100
Users browsing this topic:0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


 
Post new topic   Reply to topic    Brunet Forum Forum Index -> Forum di prova
View previous topicEmail to a Friend.Users who have viewed this topicSave this topic as a txt filePrintable versionLog in to check your private messagesView next topic
Author Message
zhangsan520

Apprendista
Apprendista


Iscritti



Joined: 20 Mar 2019
Posts: 33
zhangsan520 is offline 







italy
PostPosted: 06 May 2019 05:16:46    Post subject:  A. flow-sampler-map flow1mode random one-out-of 100
Description:
Reply with quote

Question: 1

Which three commands can be used to harden a switch? (Choose three.)

A. switch(config-if)# spanning-tree bpdufilter enable
B. switch(config)# ip dhcp snooping
C. switch(config)# errdisable recovery interval 900
D. switch(config-if)# spanning-tree guard root
E. switch(config-if)# spanning-tree bpduguard disable
F. switch(config-if)# no cdp enable


Answer: BDF


Question: 2

What are three features of the Cisco ASA 1000V? (Choose three.)


A. cloning the Cisco ASA 1000V
B. dynamic routing
C. the Cisco VNMC policy agent
D. IPv6
E. activestandby failover
F. QoS


Answer: ACE


Question: 3

If the Cisco ASA 1000V has too few licenses
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
, what is its behavior?


A. It drops all traffic.
B. It drops all outside-to-inside packets.
C. It drops all inside-to-outside packets.
D. It passes the first outside-to-inside packet and drops all remaining packets.


Answer: D


Question: 4

A network administrator is creating an ASA-CX administrative user account with the following parameters:
-The user will be responsible for configuring security policies on networkdevices.
-The user needs read-write access to policies.
-The account has no more rights than necessary for the job.
What role will the administrator assign to the user?


A. Administrator
B. Security administrator
C. System administrator
D. Root Administrator
E. Exec administrator


Answer: B


Question: 5

Which two web browsers are supported for the Cisco ISE GUI? (Choose two.)


A. HTTPS-enabled Mozilla Firefox version 3.x
B. Netscape Navigator version 9
C. Microsoft Internet Explorer version 8 in Internet Explorer 8-only mode
D. Microsoft Internet Explorer version 8 in all Internet Explorer modes
E. Google Chrome (all versions)


Answer: AC


Question: 6

With Cisco ASA activestandby failover, by default
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
, how many monitored interface failures will cause failover to occur?


A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5


Answer: A


Question: 7

Which statement about SNMP support on the Cisco ASA appliance is true?


A. The Cisco ASA appliance supports only SNMPv1 or SNMPv2c.
B. The Cisco ASA appliance supports read-only and read-write access.
C. The Cisco ASA appliance supports three built-in SNMPv3 groups in Cisco ASDM:
Authentication and Encryption, Authentication Only
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
, and No Authentication, No Encryption.
D. The Cisco ASA appliance can send SNMP traps to the network management station only using SNMPv2.


Answer: C


Question: 8

Which statement about Cisco ASA multicast routing support is true?


A. The Cisco ASA appliance supports PIM dense mode
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
, sparse mode, and BIDIR-PIM.
B. The Cisco ASA appliance supports only stub multicast routing by forwarding IGMP messages from multicastreceivers to the upstream multicast router.
C. The Cisco ASA appliance supports DVMRP and PIM.
D. The Cisco ASA appliance supports either stub multicast routing or PIM
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
, but both cannot be enabled at thesame time.
E. The Cisco ASA appliance supports only IGMP v1.


Answer: D


Question: 9

How many interfaces can a Cisco ASA bridge group support and how many bridge groups can a Cisco ASA appliance support?


A. up to 2 interfaces per bridge group and up to 4 bridge groups per Cisco ASA appliance
B. up to 2 interfaces per bridge group and up to 8 bridge groups per Cisco ASA appliance
C. up to 4 interfaces per bridge group and up to 4 bridge groups per Cisco ASA appliance
D. up to 4 interfaces per bridge group and up to 8 bridge groups per Cisco ASA appliance
E. up to 8 interfaces per bridge group and up to 4 bridge groups per Cisco ASA appliance
F. up to 8 interfaces per bridge group and up to 8 bridge groups per Cisco ASA appliance


Answer: D


Question: 10

Which addresses are considered "ambiguous addresses" and are put on the greylist by the Cisco ASA botnet traffic filter feature?


A. addresses that are unknown
B. addresses that are on the greylist identified by the dynamic database
C. addresses that are blacklisted by the dynamic database but also are identified by the static whitelist
D. addresses that are associated with multiple domain names, but not all of these domain names are on the blacklist


Answer: D


Question: 11

For which purpose is the Cisco ASA CLI command aaa authentication match used?


A. Enable authentication for SSH and Telnet connections to the Cisco ASA appliance.
B. Enable authentication for console connections to the Cisco ASA appliance.
C. Enable authentication for connections through the Cisco ASA appliance.
D. Enable authentication for IPsec VPN connections to the Cisco ASA appliance.
E. Enable authentication for SSL VPN connections to the Cisco ASA appliance.
F. Enable authentication for Cisco ASDM connections to the Cisco ASA appliance.


Answer: C


Question: 12

A network engineer is asked to configure NetFlow to sample one of every 100 packets on a router's fa00 interface. Which configuration enables sampling
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
, assuming that NetFlow is already configured and running on the router's fa00 interface?


A. flow-sampler-map flow1mode random one-out-of 100
interface fas00 flow-sampler flow1
B. flow monitor flow1mode random one-out-of 100
interface fas00 ip flow monitor flow1
C. flow-sampler-map flow1one-out-of 100 interface When you decide to outfit your school or community center s play area with inground basketball hoops, you are making a.
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
Only registered users can see links on this board!
Get registred or enter the forums!
Back to top
View user's profile Send private message
Adv



PostPosted: 06 May 2019 05:16:46    Post subject: Adv





Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Brunet Forum Forum Index -> Forum di prova All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum





Brunet Forum topic RSS feed 
Powered by MasterTopForum.com with phpBB 2003 - 2008